Kahve falında akrep kuyruğu görmek, kahve falında akrep görmek, kahve falında akrep kuyruğu görmek ayağınıza kadar gelecek iş fırsatlarını değerlendirmek için yeni fırsatlar geleceği anlamına gelebilir.

Kahve falında akrep görmek bazı fal yorumcularına göre olumlu yorumlansa da birçok açıdan olumsuz yorumlanmıştır. Çevrenizde çok sevdiğiniz ve sözüne bayağı güvendiğiniz bir kişiden darbe göreceksiniz. Her sözüne inanıp bel bağladığınız bu insanın atacağı dost kazağı sarsıcı olabilir. Bu yüzden mümkün mertebe az kafaya takıp ileriyi düşünmeye çalışın. Falda görülen akrep kafanızı karıştıracak davetsiz misafir demektir. İçini kötü düşüncelerle doldurup gelen bu Tanrı misafiri size gelip deşarj olabilir.

Kahve falında akrep görmek bazen de olumlu sonuçlar getirir. Uzun süredir hasta olan bir akrabanız adeta sihirli bir değnek değmiş gibi bir anda iyileşecek. Bu arada sizin de sağlık durumunuza dikkat etmenizde yarar var. Bu aralar aşırı koşuşturmaca halinde olduğunuzdan kendinize pek bakmıyor olabilirsiniz. Sizde yorgunlukla beraber nüksedecek kısa süreli bir sağlık sorunu yaşayabilirsiniz. Ancak vücudunuz dirençli olduğundan bu problemi de kolaylıkla atlatacağınızı gösterir.

Kahve Falında Akrep Kuyruğu Görmek

Kahve falında akrep kuyruğu görmek ayağınıza kadar gelecek iş fırsatlarını değerlendireceğiniz konusunda bilgi verir. Hedeflerinize ulaşmak için az bir yolunuz kalmış görünüyor. Bu yüzden hiçbir şekilde pes etmeyin ve vazgeçmeyin. Eğer okulu henüz bitirmemişseniz önünüzde başarılı bir eğitim hayatı olacak demektir.

Kahve Falında Kocaman Akrep Görmek

Kahve falında kocaman akrep görmek üzerinizdeki yükleri başkasına devretmenizin zamanının geldiğini haberdar eder. Omzunuza çöküp bir çığı gibi büyüyen sorumluluklar sizi bunaltabilir. Ancak kardeşinizin bu konuda ani gelişen bir hamlesi olacaktır. Bu arada eşinizin bu aralar baskısını da üzerinizde hissedebilirsiniz. Aranızda geçen konuşma iş hayatınızı olumsuz etkileyebilir.

Kahve Fincanının Tabağında Akrep Görmek

Kahve fincanının tabağında akrep görmek gözü dönmüş birine işaret eder. Muhtemelen aile içinden olan biri canınızı bir hayli sıkacak. Ancak aile büyüklerinden orta yaşlı bir kadının olaylara müdahil olması durumları bir nebze olsun toparlayacak.